Locatie

PACKO INOX Ltd.
Cardijnlaan 10 - industriepark Heernisse
8600 Diksmuide
BELGIUM

Afdeling Surface Treatment: Burelen en magazijn Poort A via straat Heernisse:

WEGBESCHRIJVING:

Komende van Antwerpen: u volgt de E17/A14 richting Gent. In Zwijnaarde neemt u de E40/A10 richting Oostende. Voorbij Jabbeke, aan de splitsing van de autostrade volgt u richting Veurne. Verlaat de snelweg aan afrit 4 (N369: Middelkerke, Diksmuide). Neem richting Diksmuide - centrum. Voorbij de grote markt slaat u rechtsaf. Aan de verkeerslichten slaat u linksaf. Dit is de Woumenweg. Rij tot aan de volgende verkeerslichten en sla rechtsaf. U bevindt zich in de Cardijnlaan: 500 m verderop, aan uw rechterzijde, vindt u Packo Inox afdeling Diksmuide.

Komende van Brussel/Gent volgt u de E40/A10 richting Oostende. Voorbij Jabbeke, aan de splitsing van de autostrade volgt u richting Veurne. Verlaat de snelweg aan afrit 4 (N369: Middelkerke, Diksmuide). Neem richting Diksmuide - centrum. Voorbij de grote markt slaat u rechtsaf. Aan de verkeerslichten slaat u linksaf. Dit is de Woumenweg. Rij tot aan de volgende verkeerslichten en sla rechtsaf. U bevindt zich in de Cardijnlaan: 500 m verderop, aan uw rechterzijde, vindt u Packo Inox afdeling Diksmuide.
 

Komende van Parijs/Rijsel volgt u de E17/A14 richting Gent. In Gent E17/A14 direction Gent. In Aalbeke neemt u de E403/A17 richting Brugge. Verlaat de snelweg aan afrit 9 (Lichtervelde). Volg de N36 en daarna de N35 tot u aan de verkeerslichten in het centrum van Diksmuide. Sla linksaf, dit is de Woumenweg. Rij tot aan de volgende verkeerslichten en sla rechtsaf. U bevindt zich in de Cardijnlaan: 500 m verderop, aan uw rechterzijde, vindt u Packo Inox afdeling Diksmuide.
 

Wij wensen u een veilige en aangename reis.

 

 

Geïnteresseerd of vragen?
Contacteer ons